Ексклюзиви
середа, 11 січня 2012 11:00

Опозиція вимагає показати відеозапис з камери Тимошенко, коли та втратила свідомість

Опозиція вимагає показати відеозапис з камери Тимошенко, коли та втратила свідомість

Опозиція вимагає створення слідчої комісії з питань розслідування подій у Качанівській колонії з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

Про це виступаючи із парламентської трибуни сказав "бютівець" Сергій Міщенко.

За його словами, депутати поцікавилися у представників пенітенціарної служби та Мінстерства охорони здоров'я, коли була надана допомога Тимошенко, коли вона втратила свідомість. На що ті відповіли, що через 4 хвилини.

Депутат нагадав, що у екс-прем'єра над ліжком є відеокамера, тому депутати попросили надати відеозапис, щоб визначити, скільки часу була непритомна Тимошенко і коли саме їй надали медичну допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман про непритомність Тимошенко: Зі мною теж таке було, і нічого

"Відповідь була такою: "У нас ці матеріали не зберігаються". Але ж для чого тоді ця камера? Вони не хочуть давати ці матеріали... Влада методично і послідовно вбиває лідера опозиції. Це перший дзвіночок до того, що людину можуть знищити", - заявив "бютівець".

Він закликав своїх колег проголосувати за створення слідчої комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко знепритомніла через ліки проти ГРВІ

У свою чергу, спікер парламенту Володимир Литвин попросив опозиціонерів підготувати відповідний проект постанови про створення комісії, після чого його буде внесено на розгляд парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко вже освоюється в Качанівській колонії

За його словами, на погоджувальній раді за участю МОЗ та пенітенціарної служби, відбувалася гостра розмова, яка дозволить більш виразно знати проблему щодо здоров'я екс-прем'єра. Спікер порадив депутатам-медикам провести зустріч із членами комісії МОЗ, проконсультуватися, а потім проінформувати з цього приводу членів своїх фракцій.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція вимагає показати відеозапис з камери Тимошенко, коли та втратила свідомість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути