вівторок, 08 травня 2007 10:54

Опозиція не прийшла на засідання парламенту

Опозиція не прийшла на засідання парламенту
Голова Верховної Ради України Олександр Мороз відкрив засідання парламенту. У сесійному залі зареєстровано 261 народний депутат.

Раніше Президент Віктор Ющенко прогнозував, що 8 травня Рада розгляне пакет законопроектів, що стосуються проведення позачергових виборів парламенту.

Відповідаючи на питання, скільки днів може працювати Рада у разі узгодження документів, Ющенко сказав: "Якщо ми погоджуємося на малий пакет то могло б йтися про одноденне засідання з узгодженим наперед порядком денним".

Ющенко був готовий відвідати засідання парламенту, щоб затвердити на ньому всі прийняті парламентом рішення, що стосуються позачергових виборів Верховної Ради.

Нагадаємо, що представники опозиції і коаліції, що входять до робочої групи по виробленню політико-правових механізмів проведення дострокових парламентських виборів, у понеділок не прийшли до єдиного рішення.


За матеріалами РБК-Украина, Українські новини


Зараз ви читаєте новину «Опозиція не прийшла на засідання парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі