четвер, 12 вересня 2013 21:15

Опозиція не йде на Схід, бо боїться бойовиків влади - Гацько

Опозиція не йде на Схід, бо боїться бойовиків влади - Гацько
фото: www.pravda.com.ua

До 2015 року потрібно готувати підґрунтя для висунення єдиного кандидата від опозиції. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав лідер партії "Демократичний альянс" Василь Гацько.

"Потрібно змусити опозицію визначитися. Громадські активісти мають публічно тиснути на лідерів опозиції. Якщо не буде єдиного кандидата, шанси на перемогу мінімальні. Ми не маємо права дати Януковичу вдруге стати президентом. Треба їхати на Схід, Південь і говорити з людьми — там нічого не знають ні про "сім'ю", ні про "Межигір'я". Опозиціонери цим не займаються, бо розуміють: їх можуть побити чи вбити бандити, найняті владою. А ми не боїмося вулиці. Коли нас саджали, на нашу підтримку виходили ще більше людей", - зазначив він.

За словами політика, українціям бракує відповідальності.

"За себе, родину, будинок, вулицю, країну. Більшість створили для себе зону комфорту — квартира, робота, де вони оточені такими ж, як самі. Не думають, що за кутом їх може перестріти син якогось депутата і зіб'є чи зґвалтує. Аби відстояти інтереси, треба напружуватися. Є інший бік медалі. Люди шукають, за ким піти — і не бачать. З альтернативою в нас великі проблеми. У Кличка, Яценюка й Тягнибока не бачу самопожертви, якої вони вимагають від інших. От опозиція має кандидата у президенти Юлію Тимошенко. Як її звільнити? Депутатський корпус "Батьківщини" — від парламенту до сільрад — нараховує кілька десятків тисяч людей. Це армія невеликої європейської країни. Якщо вони поселяться під "Межигір'ям", Тимошенко звільнять миттєво. А Яценюк із Турчиновим максимум, що роблять: ходять побідкатися на фуршети в дипломатичні представництва. Арсеній Петрович відпочиває за кордоном, фотографує свій оголений торс", - зауважив Гацько.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція не йде на Схід, бо боїться бойовиків влади - Гацько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі