понеділок, 23 січня 2012 08:36

Опозиція мала висунути владі ультиматум щодо звільнення Тимошенко - Безсмертний

Опозиція мала висунути владі ультиматум щодо звільнення Тимошенко - Безсмертний

Опозиційні сили на мітингу на Софійській площі в неділю повинні були оголосити владі ультиматум про звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Таку думку висловив керівник штабу "Нашої України" в 2004 році, колишній посол України в Білорусі Роман Безсмертний в ефірі каналу TVi 22 січня ввечері, повідомляє "Українська правда".

"Очевидно, що сьогоднішня акція (22 січня) без ультиматуму владі щодо звільнення лідера опозиції не могла б пройти. Чому ідеологічні лідери цієї акції не підняли це питання?", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кужель і кілька сотень людей вітають Тимошенко під колонією із соборністю

На думку Безсмертного, "зачитавши лист лідера опозиції і не поставивши ультиматум перед владою про її звільнення, вони вчинили трохи невірно або зовсім невірно".

"Більше того, якщо не ставити питання про ультиматум перед владою про звільнення Юлії Тимошенко, тоді дуже складно ставити питання про перемогу на виборах. Тому що нинішня політична парадигма України звучить так: Янукович-Тимошенко. І тут не прочитується жодне прізвище з людей, які виступали сьогодні", - вважає екс-посол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович у День Соборності не забув "вколоти" Тимошенко

За його словами, "якщо лідер опозиції знаходиться у в'язниці, і для того, щоб перемогти, лідера опозиції треба звільнити з в'язниці, то це повинно бути не тільки метою, але й інструментом досягнення перемоги".

Безсмертний підкреслив, що не можна "підміняти ці речі риторикою з підписанням різного роду документів".

Зараз ви читаєте новину «Опозиція мала висунути владі ультиматум щодо звільнення Тимошенко - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі