середа, 08 вересня 2010 08:42

Опозиція готується переманювати "коаліціантів"

Опозиція готується переманювати "коаліціантів"

Опозиція має намір домовлятися з депутатами від більшості задля підтримки норм законопроектів стосовно мораторію на зростання цін та комунальних тарифів, а також недопущення підвищення пенсійного віку для жінок.

Про це в інтерв" ю Deutsche Welle заявив народний депутат Сергій Соболєв.

Крім того, за словами депутата опозиція має намір домагатися відставки нинішнього уряду.

Говорячи про акцію протесту 7 вересня Сергій Соболєв зазначив: "Усе, що відбувається в Україні, відбувається закономірно за європейським шляхом розвитку. А не азійським чи російським, де опозицію розганяють за допомоги водометів", - сказав він.

Тим часом один із засновників Народного комітету порятунку України Володимир Цибулько звинуватив лідерів БЮТ у намаганні використати цю опозиційну організацію у своїх передвиборчих змаганнях.

Цибулько не виключив, що "амбіції політиків, які програли президентські вибори", поклали край сподіванням на об"єднання опозиції.

У вівторок, 7 вересня, під стінами Верховної Ради пройшов мітинг проти політики уряду, ініційований "Комітетом захисту України", у який входить, зокрема, БЮТ.

Водночас, Верховна Рада відхилила ідею мораторію на збільшення цін на газ, на якому наполягала опозиція.

Раніше нардеп від БЮТ Володимир Бондаренко не виключив, що восени до складу коаліції перейдуть нові народні депутати.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція готується переманювати "коаліціантів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі