пʼятниця, 07 жовтня 2011 22:24

Опозиція готує спільні правки до закону Януковича

Опозиція готує спільні правки до закону Януковича

Опозиція подасть спільні пропозиції до президентського закону про декриміналізацію окремих статей Кримінального кодексу.

Про це заявив віце-спікер Верховної Ради, член партії "Батьківщина" Микола Томенко в ефірі 5 каналу, повідомляє Українська правда.

"В четвер був проголосований лише один законопроект президентський, де немає статей, які стосуються політичних пунктів", - нагадав Томенко.

"Сьогодні ми мали нараду, керівництво фракцій БЮТ і НУНС, і ми домовилися все-рівно це ще раз аналізувати, не відкидати його, і до другого читання цього закону про декриміналізацію будуть спільні поправки опозиції, які стосуватимуться того, щоб зняти статті, за якими можливе політичне переслідування", - розповів нардеп.

"Тобто ми не говоримо про те, що зняти статті, які стосуються Тимошенко чи Луценка, а загально щоби не було прецеденту, щоб за двозначне трактування, під яке попадає політична діяльність, можна було судити політиків", - заявив Томенко.

Він уточнив, що пропозиції опозиції до президентського закону будуть внесені в Раду в понеділок.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція готує спільні правки до закону Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі