четвер, 16 січня 2014 13:48

Опозиція готує план дій і чекає реакції вулиці

Опозиція готує план дій і чекає реакції вулиці
Олег Тягнибок. Фото: ru.tsn.ua

Опозиція найближчим часом оприлюднить план своїх подальших дій.

Про це в інерв'ю журналістам сказав лідер "Свободи" Олег Тягнибок, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Він впевнений, що сьогодні в парламенті представники більшості вчинили державний переворот і показали, що їм наплювати на закони. Тягнибок розкритикував пропозицію позафракційного депутата Олега Ляшка про переголосування опозицією скасування рішень Партії регіонів та комуністів.

"Таке можна було зробити у вигляді насмішки. Але нам зараз не до сміху. Немає сенсу робити кроки, які не мають юридичних наслідків. В сесійну залу міг вийти віце-спікер Кошулинський ("свободівець" - ред.) і оголосити в мегафон про скасування тих рішень. А потім бандитська влада приходила б до журналістів і міжнародної спільноти і казала б: "Вони зробили таке ж як і ми, значить ми праві", - наголосив лідер "Свободи"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доній розповів, чому голосував за бюджет

Тягнибок також заявив, що тепер своє слово має сказати вулиця.

Нагадаємо, сьогодні парламент ухвалив бюджет на 2014 рік. Це відбулось за п'ять хвилини і без обговорення. За проголосували 249 нардепів. Окрім того, народні депутати від більшості голосували за законопроекти підняттям рук. Віце-спікер Ігор Калетнік називав назви законопроектів. Голова лічильної комісії Володимир Олійник не рахуючи говорив, що рішення прийнято.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція готує план дій і чекає реакції вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі