пʼятниця, 29 листопада 2013 21:22

Опозиціонери взяли штурмом студію Савіка Шустера

Опозиціонери взяли штурмом студію Савіка Шустера

Лідери об'єднаної опозиції Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок тільки що за допомогою своєї охорони зламали двері в приміщення, де проходить ток-шоу Савіка Шустера "Шустер LIVE".

Про це РБК-Україна повідомив один зі співробітників студії Савіка Шустера.

Прес-служба ВО "Батьківщина" підтверджує інформацію про силове проникнення лідерів опозиції в студію.

Присутній у студії журналіст Мустафа Найєм розповів про те, що знав особисто постраждалих журналістів, і може гарантувати, що вони не могли провокувати своєю роботою нікого. Мустафа Найем також сказав, що "присутність у Маріїнському парку тисяч "спортивних" людей, навіть не кажучи про те, хто їх туди привів, в першу чергу ставить під сумнів роботу правоохоронних органів".

Після цього Савік Шустер оголосив, що після рекламної паузи будуть виступати "регіоналка" Олена Бондаренко і віце-прем'єр Олександр Вілкул.

Після рекламного блоку телеканал Інтер почав показувати замість передачі російський серіал про в'язницю "Майор поліції".

Зазначимо, у студії "Шустер LIVE" інформацію про те, що лідерів трьох опозиційних парламентських фракцій увірвалися в студію "Шустер LIVE" не змогли ні підтвердити, ні спростувати, пославшись на те, що більш докладна інформація з'явиться пізніше.

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонери взяли штурмом студію Савіка Шустера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

137

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі