пʼятниця, 20 квітня 2007 12:16

Опозиціонери продовжують отримувати заробітну платню депутатів Ради

Голова Верховної Ради України Олександр Мороз заявляє, що депутати опозиційних фракцій, незважаючи на дострокове припинення Президентом повноважень ВР, продовжують отримувати заробітну плату.

Зокрема, за його словами, "за ті два дні, коли почали видавати заробітну плату за попередній місяць, отримали зарплату 84 депутата з фракції БЮТ і 51 – з "Нашої України".

"Тож у мене виникає питання, вони склали свої повноваження, а чому тоді ходять за зарплатою поза чергою?", - спитав Мороз.

Він також висловив упевненість, що ті народні депутати, які отримали заробітну плату, не мали ніякого наміру писати заяви про дострокове припинення своїх повноважень.

Спікер також висловив здивування тим, що депутати опозиційних фракцій, незважаючи на Указ Президента про розпуск ВР, скористалися своїм правом і оформили відрядження на засідання ПАРЄ.

Нагадаємо, що 18 квітня депутати двох фракцій БЮТ та "Наша Україна" ухвалили рішення про дострокове припинення своїх депутатських повноважень, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонери продовжують отримувати заробітну платню депутатів Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі