неділя, 11 серпня 2013 17:46

Опозиціонер про референдум: "Симоненко і Медведчук відробляють гроші хазяїна"

Опозиціонер про референдум: "Симоненко і Медведчук відробляють гроші хазяїна"
Сергій Соболєв Фото: glavcom.ua

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко відробляє гроші Росії, оголошуючи про збір підписів за проведення референдуму щодо вступу України до Митного союзу. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від "Батьківщини" Сергій Соболєв.

"Це - не нова ідея, вона — дуже стара і нереальна. Найкращий показник референдуму - торговельні відносини, рівень життя та рівень корупції у Європі та Росії. Все інше — від лукавого", - говорить депутат.

Він упевнений, що українці вже зробили свій вибір щодо євроінтеграції. Тому Росія не вдаватиметься до провокацій: "Усе вже визначено і відомо. За всіма економічними показниками усе вже вирішено".

Він також розповів, що, пропонуючи референдум щодо вступу до Митного союзу, Петро Симоненко "відробляє гроші хазяїна".

"Гроші Кремля відробляють і Симоненко, і Медведчук. Тому ми часто чуємо подібні ідеї щодо референдуму, але в життя їх не втілюють", - пояснює він.

Нардеп також наголошує, що "регіонали" в такі ігри не грають, бо це - не в їхніх інтересах.

"Їхні економічні інтереси в Європі. Там розташовані їхні житла, вчаться їхні діти, їхня нерухомість. Невже вони мають будинки десь в Сибіру на території Російської Федерації? Ні, у них все в Парижах, Австрії, Швейцарії. Там нерухомість всіх наших олігархів. Вони свій вибір зробили і це — природно. Там - високий рівень життя, технологій, там — все", - зазначив він.

Нагадаємо, лідер Компартії Петро Симоненко заявив, що з вересня ця політична сила розпочинає збір підписів на проведення референдуму щодо вступу України до Митного Союзу. Він запевнив, що КПУ розраховує зібрати не менше 4 млн підписів.

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонер про референдум: "Симоненко і Медведчук відробляють гроші хазяїна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

187

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі