понеділок, 23 березня 2015 18:25

"Опозиційний блок" злякався позбавлення недоторканності і зажадав розпуск Ради

"Опозиційний блок" злякався позбавлення недоторканності і зажадав розпуск Ради
Фото: business.ua

Фракція "Опозиційний блок" у Верховній Раді заявляє, що парламент VIII скликання потрібно розпустити, бо він є недієздатним.

"Нинішня Верховна Рада, яка була обрана під час війни, створила більшість для війни і приймала закони на підтримку війни - повинна піти в історію. Цей недієздатний парламент пора розпустити", - йдеться в заяві політсили, оприлюдненому в понеділок.

В "Опозиційному блоці" вважають, що чинний парламент не зробив нічого, щоб принести в країну мир, а уряд цієї більшості так і не взявся ні за реформи, ні за наведення порядку в країні.

"Вони тільки й змогли, що набрати кредити і очолити корупційні схеми", - наголошується в заяві.

Також в політсилі заявили, що мають у своєму розпорядженні плани діючої влади - "застосувати вибіркове правосуддя і позбавити депутатів фракції Опозиційного блоку недоторканності".

У разі спроби зняття недоторканності зі своїх політичних соратників в "Опозиційному блоці" заявили, що будуть розцінювати це як тиск на опозицію.

Крім цього у фракції вимагають "відновити повноцінне життя в постраждалих областях, повернути людям соціальну справедливість і спростити надання благодійної допомоги" і створити економічну зону "Донбас".

В "Опозиційному блоці нагадали, що внесли в парламент "мирний пакет" і "якщо парламентська більшість відмовиться проголосувати наш "мирний пакет", вона остаточно продемонструє своє небажання служити інтересам українського народу".

Зараз ви читаєте новину «"Опозиційний блок" злякався позбавлення недоторканності і зажадав розпуск Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі