неділя, 20 січня 2019 17:19

Опозиційні сили офіційно висунули Вілкула кандидатом в президенти України

 

20 січня в Запоріжжі пройшов форум "За мир та розвиток", який об'єднав понад 5000 учасників - представників ділових, промислових кіл, профспілок і роботодавців країни, громадських діячів. Це найбільший подібний форум, починаючи з 2012 року.

В ході форуму учасники висловилися в підтримку народного депутата Олександра Вілкула як єдиного кандидата від опозиційних і миролюбних сил України на майбутніх президентських виборах, передає прес-служба "Опозиційного блоку".

У своєму виступі на форумі Олександр Вілкул представив програму "Мир та Розвиток: чотири кроки до успіху", де розповів про своє бачення змін, необхідних Україні. Зокрема, він акцентував увагу на чотирьох кроках, які повинні привести Україну до успіху, і на яких повинна зосередитися влада відразу після президентських виборів: мир, нова Конституція, економічне зростання і соціально відчутні результати економічного розвитку.

Виступаючі на форумі підтримали позицію Олександра Вілкула, підкреслюючи, що саме він є реальним кандидатом від опозиційних сил, що володіє необхідними якостями характеру, знаннями та досвідом, здатними об'єднати громадян і привести Україну до успіху.

 
Зараз ви читаєте новину «Опозиційні сили офіційно висунули Вілкула кандидатом в президенти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі