пʼятниця, 08 серпня 2008 10:33

Омельченко відсвяткує своє 70-річчя з друзями і шашликом

Омельченко відсвяткує своє 70-річчя з друзями і шашликом
У суботу, 9 серпня, колишньому градоначальникові і нинішньому нардепові від фракції НУ-НС Олександру Омельченко виповнюється 70 років. Ювіляр збере друзів і родичів на святкування в ресторанному комплексі У чабана.

Заклад розміщений в передмісті, на сьомому кілометрі траси Київ—Одеса.

Адміністратор ресторану розповіла, що все проходитиме в театральному будиночку — це приміщення в яблуневому саду. Там розташовані столики і сцена для виступів. З їжи замовлено шашлики — будуть м"ясні і рибні, а також салати і величезний торт. Яка кількість передбачена гостей, в адміністрації не знають.

Серед запрошених, за словами помічників Омельченка, його друзі, родичі, колишні колеги. Імен не уточнюють.

За словами одного з них, Олександр Олександрович — людина проста, дарунки йому приносити не обов"язково, йому головне — відпочити, зустрітися з друзями. Але він був би радий хорошій книзі про рибаловлю, цікавій картині або вишиванці.

Що готує для ювіляра Президент цього року, невідомо. У його прес-службі кажуть, що доки не знають. А ось попередник Омельченка на посту мера Іван Салій вже підготував іменинникові подарунок. "Це моя книга Лице столиці, яка недавно вийшла, і оригінальний сувенір" - розповів Салій.

Нинішній мер Леонід Черновецкий Омельченка не вітатиме. "Мер у відпустці, тому особисто поздоровляти Омельченка не зможе, але він обов"язково подзвонить і привітає колишнього колегу по телефону", — розповів радник Леоніда Черновецкого Казбек Бектурсунов.

Також в суботу вранці, за традицією, що давно склалася, Олександр Омельченко зідзвониться з екс-президентом Леонідом Кучмою, і вони привітають один одного — дні народження в обох в один день.

Нагадаємо, що екс-президент України Леонід Кучма збирається відсвяткувати 9 серпня свій день народження в Криму.

За матеріалами: Сегодня, Корреспондент.net Украина.

Зараз ви читаєте новину «Омельченко відсвяткує своє 70-річчя з друзями і шашликом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі