вівторок, 07 жовтня 2008 09:59

Омельченко розповів, як Балога їв бутерброд у ліфті

Омельченко розповів, як Балога їв бутерброд у ліфті

Залу, де проходить зустріч президента Ющенка з НУ-НС залишили, крім Жванії, ще двоє нардепів: Олександр Омельченко та Олесь Доній.

Омельченко пояснив, що він пішов не через те, що не пустили Жванію, а тому, що не звик, що депутатів викликають на Банкову у приказному порядку, а не запрошують.

"За 17 років такого не було. І це мене обурило", - каже Омельченко.

Кореспондент "ГПУ" став свідком того, як на телефон Жванії подзвонив керівник МВС Юрій Луценко і попросив розповісти, що відбувається на зустрічі фракції НУ-НС з Президентом. Жванія передав слухавку Омельченку, який, зокрема, розповів Луценку про свою сьогоднішню зустріч з главою СП Віктором Балогою у ліфті.

"Я (Омельченко - "ГПУ") їхав у ліфті і випадково зайшов Балога. Я з ним привітався. Він (Балога) теж привітався, подає руку і водночас їсть бутерброд. Каже мені: "Я б вам подав руку, але рука у мене брудна". А я йому у відповідь: "Це погано, що у вас рука брудна. Треба, щоб руки були чисті".

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Омельченко розповів, як Балога їв бутерброд у ліфті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі