субота, 23 червня 2007 16:23

Омельченко піде з "Єдністю" до нового парламенту

Українська партія "Єдність" візьме участь у позачергових виборах до Верховної Ради України. Таке рішення було прийнято сьогодні під час сьомого з"їзду "Єдності".

На з"їзді було прийнято рішення уповноважити новообраного голову партії Олександра Омельченка провести переговори з політичними партіями щодо можливості блокування на позачергових виборах до ВР.

Делегати з"їзду підтримали пропозицію вважати сьогоднішній з"їзд першим етапом, а другий етап призначити на 28 липня цього року. Саме до цього часу планується обговорити у територіальних партійних організаціях питання щодо участі у виборах до ВР та щодо блокування з політичними силами, які також йтимуть на вибори.

На з"їзді Омельченко звернув увагу на те, що партія "Єдність" ніколи не відхилялась від проблем місцевого самоврядування і саме на це була звернена її увага. Ця позиція буде головною і надалі. Тобто, за словами голови партії, партійцям слід готуватися і мобілізувати всі свої сили у першу чергу, готуючись до місцевих позачергових виборів.

- Якщо вибори до Верховної Ради відбудуться цього року, то звичайно вибори до місцевих органів влади повинні відбутися навесні наступного року, - переконаний Омельченко.

У зв"язку з необхідністю підвищення рейтингу партії, Омельченко вважає за необхідне активізувати роботу на місцях. А крім того, налагодити інформаційну діяльність, зокрема, відновити роботу газети "Єдність", яка припинила існування півтора року тому, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Омельченко піде з "Єдністю" до нового парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі