Ексклюзиви
субота, 18 лютого 2012 13:01

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Ользі Сумській погрожують прихильники Тимошенко

Ользі Сумській погрожують прихильники Тимошенко

На адресу народної артистки України Ольги Сумської надходять численні погрози з боку прибічників екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко через її підпис під листом-зверненням до впливових жінок світу, в якому висвітлюється негативний вплив ситуації навколо екс-прем'єрки на євроінтеграційні прагнення України. Про це вона розповіла у коментарі УНН.

"Я зараз отримую погрози та мати в Інтернеті. На мобільний телефон були дзвінки, і на домашній телефон також. Пишуть різне: і паплюжать, і обзивають. Мене вони вражають своєю жорстокістю та ненавистю. Мене вразило, що народ може так сприймати мою громадянську позицію. Мене це обурює як жінку, як мати", - сказала Сумська.

За її словами, найбільше у цій ситуації вона хвилюється за здоров'я своє матері, яка дуже емоційно сприймає таку поведінку людей.

"Сподіваюся, що по вулицям ще можна ходити спокійно, але, чесно кажучи, від цих людей можна очікувати всього, чого завгодно. Чесно кажучи, я зараз перебуваю у шоковому стані. Мені зараз дуже важко", - додала артистка.

Вона також зазначила, що можливим виходом із цієї ситуації вона бачить виїзд за кордон.

"Ніхто в цій державі не захищений. Мене вразила та звірина реакція, яку я побачила в коментаріях. Звідки така жорстокість з боку опозиції і чому саме по відношенню до мене? Я зараз перебуваю на межі того, щоб прийняти рішення поїхати працювати до Росії. А що робити?", - повідомила Сумська.

Нагадаємо, відомі українки звернулися до впливових жінок світу з листом, у якому вони висвітлили своє бачення ситуації навколо екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко та того негативного впливу, який це чинить на євроінтеграційні прагнення України.

Зараз ви читаєте новину «Ользі Сумській погрожують прихильники Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

185

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути