пʼятниця, 24 жовтня 2008 11:25

Олійник: "Ще півдня, а потім все перестане мати значення"

Олійник: "Ще півдня, а потім все перестане мати значення"
З кожним днем все більше здається, що всі політичні події, які відбуваються у Верховній Раді, в уряді, в Секретаріаті Президента, їх масштаб і об"єм щохвилини зменшується в порівнянні з тим, що на нас насувається під назвою "фінансова криза"

Про це заявив народний депутат від БЮТ Святослав Олійник.

Відповідаючи на питання про те, до яких пір БЮТ блокувати засідання парламенту і чи є якісь домовленості про порядок денний, політик відзначив: "Ще півдня, а потім все перестане мати значення, навіть те, чи будуть вибори, чи буде парламент працювати. Ці всі події виглядають вже як парасолька, коли насувається буря й ураган".

"Мені здається, що вже не матиме ніякого значення - є вибори, чи немає їх, який у країні президент, який уряд, яка в країні валюта. Такий у мене песимістичний прогноз. Люди просто не розуміють об"єм того, що насувається і, здається, залишилося дуже мало часу", - сказав Олійник.

Нагадаємо, після того, як Ющенко зупинив дію указу про розпуск Ради і про призначення перевиборів, Рада зібралася на пленарне засідання.

Фракція БЮТ заблокувала трибуну ВР, вимагаючи, щоб перед ухваленням змін до Держбюджету в частині фінансування виборів, були прийняті антикризові закони, запропоновані урядом Юлії Тимошенко.

"Опозиційний кабінет міністрів" Віктора Януковича вважає, що законопроект про мінімізацію впливу світової фінансової кризи на українську економіку, внесений до Верховної Ради Кабінетом Міністрів, лобістський і пропонує свою альтернативу цьому проекту закону.

Блокування трибуни ВР продовжується вже четвертий день, пишуть ІнтерМедіа консалтинг

Зараз ви читаєте новину «Олійник: "Ще півдня, а потім все перестане мати значення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі