вівторок, 04 листопада 2008 11:40

Охоронця Ющенка побили і роззброїли у Львові

У суботу, 1 листопада, Львів з робочою поїздкою відвідав Президент України. Протягом дня ситуація в місті була контрольованою. Але увечері, прогулюючись вулицями міста, один з охоронців Президента України піддався нападу трьох п"яних чоловіків.

Як повідомляє "Львівська газета", 2 листопада із заявою в правоохоронні органи звернувся житель Києва. У цій заяві чоловік повідомив, що працює в охороні Президента Віктора Ющенка.

Також він повідомив, що напередодні увечері, 1 листопада, на вулиці Дністерській, 5 на нього безпричинно напали троє молодиків. Без яких-небудь звернень, типу "Дай закурити" або ж "Котра Година", нападникм відразу почали бити охоронця по голові. Після чого забрали у пострждалого пістолет ПМР для стрільби гумовими кулями і наручний годинник, загальною вартістю понад 3 тис. грн, та втекли.

У той час вулицю патрулювали правоохоронці. До них відразу ж і підбіг постраждалий охоронець, розповівши про напад на нього.

Не гаючи часу, працівники міліції побігли в напрямі, вказаному президентським охоронцем. На одній з вулиць вони почули декілька пострілів. З"ясувалося, що нападники після злочину відразу ж сховалися в квартирі одного з них і, вирішивши випробувати вкрадений пістолет, почали з вікна квартири здійснювати постріли. Затримання відбулося блискавично: всі троє нападників - 1984, 1982 і 1978 років народження, опинилися за гратами.

Даючи пояснення працівникам міліції, злочинці майже в один голос заявили, що не пам"ятають того, про що їх питають, оскільки знаходилися того дня напідпитку. Зараз ведеться слідство, речові докази вилучені, повідомляє Обком.

Зараз ви читаєте новину «Охоронця Ющенка побили і роззброїли у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі