середа, 02 квітня 2008 12:22

Охорона Буша зупинила озброєних до зубів українських воїнів (ФОТО)

Після офіційної церемонія прощання президентів України і США Джордж і Лаура Буш відбули в київську школу N 57 для участі в заході, присвяченому боротьбі з ВІЧ/СНІДом, а вже звідти в аеропорт "Бориспіль".

Раніше президент України Віктор Ющенко і президент США Джордж Буш з дружинами відвідали Національний заповідник "Софія Київська". Президенти з дружинами оглянули Собор Святої Софії, зокрема, настінні розписи храму і саркофаг князя Ярослава Мудрого, орденом імені якого нещодавно був нагороджений Збігнєв Бжезинський. Джордж і Лора Буш зробили запис в книзі почесних гостей Національного заповідника "Софія Київська".

Також Віктор Ющенко і Джордж Буш з дружинами вшанували пам"ять жертв Голодомору. Президенти та їх дружини в Києві на Михайлівській площі поклали квіти до Меморіалу пам"яті жертв Голодомору 1932-1933 років. Віктор і Катерина Ющенко та Джордж і Лора Буш вшанували пам"ять загиблих під час голоду хвилиною мовчання.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Охорона Буша зупинила озброєних до зубів українських воїнів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі