понеділок, 31 березня 2008 11:03

Охорона Буша зажадала для нього безпрецедентних заходів безпеки

Охорона Буша зажадала для нього безпрецедентних заходів безпеки
Під час візиту до Києва американського президента будуть прийняті жорсткі заходи безпеки, що відіб"ється на зручностях звичайних громадян, повідомляє газета "Дело".

Так, на вимогу американської сторони, траса Київ - Бориспіль буде повністю перекрита за дві години до проїзду по ній Буша до Києва і назад, в аеропорт.

З програми перебування Буша в Києві стало відомо, що він прилітає сьогодні о 23:00, а значить, траса від аеропорту до місця перебування буде закрита о 21:00. Те ж саме відбудеться і завтра - шлях проїзду Буша буде очищений з двох годин дня.

Безпеку дороги забезпечуватиме 1 тисяча міліціонерів. За словами заступника глави МВС Олександра Савченка, траса буде не тільки перекрита - співробітники правоохоронних органів попереджатимуть про вихід кого-небудь на узбіччя і перевірятимуть довколишні будинки.

Згідно з інформацією, наданою Олександром Савченком, ще 4 тисячі міліціонерів працюватимуть в самому Києві. "Робота" має на увазі патрулювання вулиць, а також контроль горищ і балконів житлових будинків.

"У Києві багато власників зброї, і може трапитись що завгодно, - сказав Олександр Савченко, - раптом хтось вийде на балкон зі зброєю". За словами заступника глави МВС, такі безпрецедентні заходи безпеки українських силовиків викликані вимогами служби безпеки Джорджа Буша.

Подібні заходи безпеки застосовувалися донині тільки один раз - під час приїзду папи римського Іоанна Павла II, через що багато віруючих не змогли потрапити на проповідь понтифіка.

Крім того, в Києві під час візиту президента США Джорджа Буша 31 березня - 1 квітня буде заборонено рух деякими вулицями столиці.

За матеріалами: Дело.

Зараз ви читаєте новину «Охорона Буша зажадала для нього безпрецедентних заходів безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі