субота, 29 вересня 2012 23:04

Огризко пояснив, чому Україна досі не в НАТО

Огризко пояснив, чому Україна досі не в НАТО
Фото: glavcom.ua

Захід має подвійні стандарти щодо членства України в НАТО.

Про це в ефірі 5 каналу розповів екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко, відповідаючи на питання про те, чого за його перебування на посаді країна, фактично отримавши план дій по вступу, так і не вступила у альянс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія слабка, щоб створити імперію і бідна, щоб запропонувати щось цікаве" - Мотиль

Зокрема, Огризко наголосив на ролі Росії у цьому питанні.

"Для Росії це означатиме остаточну втрату надії на відродження імперії. Це те, що відрізає Росії будь-які плани на майбутнє. Для Заходу це, на жаль, також гра у подвійні стандарти, але я в цьому переконався не один раз. Отже, це комбінація цих факторів, які не дали нам у 2008 році досягти мети. І, звичайно, це п'ята колона , яка є в Україні. Вона годується з відомих джерел і робить усе, щоб ми не стали нарешті насправді незалежними", - вважає політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наша Україна" – патріотична сила номер один в Україні – Ванникова

На запитання про те, чи країни-члени НАТО насправді не зацікавлені у членстві України, Огризко додав: "Там просто є сили, які на цьому етапі вважають, що задобрювання Росії для них є більшим плюсом. Хоча я радив би таким політикам дивитися підручники з історії".

 

Зараз ви читаєте новину «Огризко пояснив, чому Україна досі не в НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

121

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі