субота, 23 січня 2021 04:43

Оголосили конкурс на посаду керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Оголосили конкурс на посаду керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури
В САП шукають керівника. Фото: Укрінформ

Офіс Генпрокурора опублікував оголошення про проведення відкритого конкурсу на посаду керівника Спеціалізованого антикорупційної прокуратури та його заступника.

На підставі статті 81 Закону України "Про прокуратуру", статті 20 Порядку роботи конкурсної комісії та проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад в спеціалізованій антикорупційної прокуратури, рішенням конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад в спеціалізованій антикорупційній прокуратурі від 20 січня 2021 № 5 оголошується відкритий конкурс на зайняття адміністративних посад в Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі, повідомляється на офіційному сайті Офісу Генпрокурора.

Конкурс оголошується на такі вакантні посади:

заступника Генерального прокурора - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури;

заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури;

начальника п'ятого відділу управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

До участі в конкурсі запрошуються особи, які відповідають вимогам, визначеним у статті 27 Закону України "Про прокуратуру".

Сформований пакет документів кандидатами подається з 25.01.2021 до 15.02.2021.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Татарову повідомили про підозру

Нагадаємо, Генеральний прокурор Ірина Венедиктова позбавила керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максима Грищука статусу виконуючого обов'язки заступника генерального прокурора. Це зробили відразу після підписання їм запобіжного заходу заступнику голови ОП Олегу Татарову.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили конкурс на посаду керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі