понеділок, 19 червня 2017 14:50

Оголосили кандидата в крісло міністра інформполітики

Оголосили кандидата в крісло міністра інформполітики
Міністр інформаційної політики Юрій Стець вважає, що наступним очільником міністерства має бути Еміне Джапарова - нині перший заступник. Фото: ukrafoto.com

Міністр інформаційної політики Юрій Стець вважає, що наступним очільником міністерства має бути Еміне Джапарова - нині перший заступник міністра.

Про це він сказав під час прес-конференції, повідомляє "Тиждень".

"Це питання має вирішувати коаліція. Але, як на мене, наступним міністром інформаційної політики має бути Джапарова", – заявив він.

Стець підтвердив, що причина його звільнення - стан здоров'я.

"Наприкінці минулого тижня мене виписали з лікарні. Я хочу озвучити дві тези. Причиною моєї відставки справді є стан мого здоров'я. Не треба шукати якихось конспірологічних версій. У мене прекрасні стосунки з президентом, прем'єр-міністром, урядом", – сказав він.

"Сподіваюся, парламент цього тижня проголосує за мою відставку, час у нього ще є. Але для мене важливо, щоб ті проекти, які були під час мого міністрування, завершили до закінчення моєї каденції", – наголосив Стець. Зокрема, йдеться про реінтеграцію Донбасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді ще не вирішили, що робити із кумом Порошенка

Еміне Джапарова до роботи в уряді займалася журналістикою. Працювала ведучою та автором програм на кримському телеканалі АТР. З лютого 2014 року- журналісткою "Радіо "Свобода". З квітня 2016-го - перший заступник міністра інформаційної політики.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили кандидата в крісло міністра інформполітики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі