четвер, 14 січня 2021 14:20

Офіс президента співпрацює з Медведчуком та його каналами - депутатка

Офіс президента співпрацює з Медведчуком та його каналами - депутатка
Єлизавета Ясько вважає, що Банкова почала співпрацювати з Медведчуком. Фото: lisayasko.com

Офіс президента України співпрацює з кумом Путіна Віктором Медведчуком та його телеканалами.

Про це заявила депутка з фракції "Слуга народу" Єлизавета Ясько в інтерв'ю "Новое время".

"Є ціла низка депутатів з ОПЗЖ, які ефективно співпрацюють з ОП, а між Банковою та підконтрольними каналами Медведчука налагоджена комунікація" - зазначила Ясько.

Нардепка говорить, що деякі її колеги по фракції влаштовували істерику, дізнавшись про її законопроєкти щодо невизнання окупації Криму та встановлення відповідальності за заперечення агресії РФ, оскільки це засмутило б їхніх промосковських парламентських "товаришів".

Депутатка, яка була головою української делегації в ПАРЄ, зауважила, що представники ОПЗЖ Олег Волошин і Юлія Льовочкіна підтримують у ПАРЄ позицію Росії.

"Раніше їхніх думок на засіданнях нашої делегації було нечутно. Їх всього 2 з 24. Однак під час операції з мого усунення вони були серед лідерів. Досвід делегатів від ОПЗЖ показує, що їх мета грати проти України, як це показало голосування за повернення російської делегації до ПАРЄ", – розповідає нардепка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга" Ясько розповіла про "схиляння перед російським порядком денним" у фракції

Також Ясько поскаржилась, що на неї здійснювався тиск з Банкової.

11 січня стало відомо, що Єлизавету Ясько змінила на посаді голови української делегації ПАРЄ інша народна депутатка від "Слуги народу" Марія Мезенцева.
У вересні торік вона закликала з трибуни Верховної Ради голосувати за законопроєкт про навчання іноземців російською мовою у вищих навчальних закладах.

Зараз ви читаєте новину «Офіс президента співпрацює з Медведчуком та його каналами - депутатка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі