середа, 23 вересня 2020 17:14

Офіс президента прокоментував публікацію про зв'язки з Ахметовим

Офіс президента прокоментував публікацію про зв'язки з Ахметовим
В ОП згадали про опонентів чинного керівництва держави. Фото: УНН

Після публікації у ЗМІ про фінансування олігархом Рінатом Ахметовим команди Володимира Зеленського Офіс президента заявив про фейк.

"У боротьбі за владу в Україні деякі опоненти чинного керівництва держави взяли на озброєння відомий пропагандистський прийом: будь-яка брехня від багаторазового повторення стає "правдою", - заявили в ОП.

Офіс закликав "деяких українських журналістів, які поширюють очевидно фейкову інформацію, посилаючись на "анонімні джерела" або, наприклад, на неназваних "крупних бізнесменів", завжди пам'ятати: будь-яке джерело, якщо це, звісно, реальне джерело, а не просто ваша фантазія, насамперед використовує вас для просування своїх вузьких і нерідко корупційних інтересів".

Також в ОП заявили про виправдання російської агресії у телеефірах в Україні.

"Під час гібридної війни це стає особливою загрозою. Навіть не працюючи безпосередньо з російськими спецслужбами, деякі українські діячі де-факто відтворюють пропагандистську лінію Росії в Україні, поширюючи відповідні фейкові повідомлення. Наприклад, не є рідкістю в українському телеефірі виправдання російської агресії та окупації частини нашої території, які замасковують під користування беззаперечною свободою слова", - йдеться в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новинського назвали колаборантом, транслював роспропаганду на телеканалі в Україні

Раніше сайт "Українська правда" повідомив, що Рінат Ахметов дає гроші на команду президента Володимира Зеленського і "Слугу народу" – понад $2 млн щомісяця.

Зараз ви читаєте новину «Офіс президента прокоментував публікацію про зв'язки з Ахметовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі