середа, 11 вересня 2019 11:36

"Одна з найголовніших війн - дипломатична" - Зеленський представив Пристайка
4

Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський представив колективу Міністерства закордонних справ нового очільника відомства – Вадима Пристайка.

Про це у вівторок повідомив сайт глави держави.

На представленні Зеленський зауважив, що радий особисто познайомитися з українським дипломатичним "військом".

"Ви чудово знаєте, що відбувається у нашій країні та поза її межами. Одна з найголовніших війн – це дипломатична. Хочу подякувати вам за те, що ви кожного дня, з ранку до вечора, а часом і вночі бороните Україну. Поважаю вашу роботу і впевнений, що ви справді професіонали", – сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 5 років Росія не виконала жодного зобов'язання - Пристайко

"Я з ним працюю близько чотирьох місяців. Дуже задоволений нашою роботою. Часом є складні рішення і складні розмови. Були телефонні розмови з дуже складними людьми – нам потрібно було вирішувати за одну секунду, і я бачив, як це робив Вадим, як він мені справді дуже допомагав", - розповів Зеленський.

Пристайко зауважив, що сьогодні біля будівлі міністерства зібралася лише частина дипломатичного "війська" – ті, хто перебувають у тилу. А тих, хто нині на "передовій", – удвічі більше.

49-річний Вадим Пристайко - український дипломат. Він працював заступником глави МЗС, главою місії України при НАТО.

Був на посаді заступника керівника Офісу президента.

29 серпня Верховна Рада призначила його міністром закордонних справ.

Зараз ви читаєте новину «"Одна з найголовніших війн - дипломатична" - Зеленський представив Пристайка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі