понеділок, 27 травня 2013 15:10

"Одаричу не вдалося усунути Тулуба – за нього захистився Янукович" - Даценко

"Одаричу не вдалося усунути Тулуба – за нього захистився Янукович" - Даценко
Даценко: "У цій країні є лише один суддя, який живе у Межигір'ї. Саме його рішення є остаточними і перегляду не підлягають". Фото: pro-vincia.com.ua

"Віставлений" міський голова Черкас Сергій Одарич, як і обіцяв, ужив усіх заходів впливу, аби домогтися відставки голови Черкаської обласної адміністрації Сергія Тулуба.

Про це на прес-конференції заявив координатор об'єднаної опозиції Черкащини Леонід Даценко.

"За моїми даними, молоді люди, які входять до складу так званої "Сім'ї", висловили гаранту Конституції своє незадоволення відставкою міського голови Черкас Сергія Одарича та участю в цьому голови обласної адміністрації, - говорить він. - Мала місце навіть особиста зустріч Тулуба з Януковичем. Після неї надії Одарича розтанули. Тулуб залишається на Черкащині. Саме цим пояснюється рішення суду, який не прислухався до доказів "відставленого" мера. Думаю, усі наступні суди чинитимуть так само. Із власного досвіду знаю, що у цій країні є лише один суддя, який живе у Межигір'ї. Саме його рішення є остаточними й перегляду не підлягають".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти екс-мера Черкас порушили кримінальну справу

Даценко впевнений, що найближчим часом виборів міського голови Черкас не буде.

"Насправді Партії регіонів та президентові вигідно, щоб містом керував не законний мер, а створений після його відставки виконавчий комітет. Так легше буде творити беззаконня на виборах. Саме для цього залишили і "героя Мукачевого", начальника черкаської міліції Валерія Дернового. Разом із відставкою Тулуба була спроба усунути з посади і цього, з дозволу сказати, міліціонера. Однак у Партії регіонів вирішили, що такі безцінні кадри будуть незамінними на майбутніх виборах", – вважає політик.

Зараз ви читаєте новину «"Одаричу не вдалося усунути Тулуба – за нього захистився Янукович" - Даценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі