пʼятниця, 04 квітня 2014 16:57

Очільник "Правого сектору" немає легальних доходів

Очільник "Правого сектору" немає легальних доходів
Фото: ipress.ua400 × 280

 Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош розповів, звідки взяв гроші для передвиборного внеску. У своїй програмі, зокрема він зазначив, що у нього немає легально зареєстрованих доходів, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Єдиний  запис - це офіційний дохід - 800 гривень. Це стипендія моєї старшої доньки, яку я записав в склад сім'ї. - заявив Ярош. -  Якщо це відкинути, то у мене взагалі ніяких легальних доходів не було. Наша організація ніколи не визнавала Януковича. Офіційно нас ніколи ніхто не підтримував. Я знаю, що таке виживати на 2 тисячі гривень".

Відповідаючи на запитання журналістів про те, де він взяв 2,5 млн для передвиборного внеску, Ярош відповів, що у нього багато друзів, які йому допомагають.

"Мені допомагали друзі, в тому числі матеріально, малі, середні підприємці, але це просто допомога…Допомога, яку приносили й казали "Дмитро, займайся тим, чим ти займаєшся". І я дуже вдячний тим людям", - пояснив Ярош. Він також зазначив, що у відсутності в нього легального доходу був певний плюс. "Не хотілося б платити в "общак" Януковича, щоб підтримувати його режим", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Очільник "Правого сектору" немає легальних доходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі