середа, 17 липня 2019 17:07

Обзивала "москалем": Зеленський посварився з депутатом

Обзивала "москалем": Зеленський посварився з депутатом
У Зеленського виник конфлікт з депутатом Вікторією Москаленко. Фото: Антикор

Зеленський посварився з головою Миколаївської обласної ради, Вікторією Москаленко, яка називала його "малоросом".

Це сталося під час візиту президента до Миколаєва 17 липня, пише obozrevatel.

"Я взагалі до критики нормально ставлюся. Я жива людина, я сам критикував, тому я вважаю, що це нормально. Але я не знаю Вікторію, я не знаю, хто це така. Вікторія зі мною сьогодні познайомилася перший день", - каже Зеленський.

Депутат повідомила, що більше так не вважає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент посперечався з директором аеропорту

"Я так не вважаю. Просто на той момент підтримувала Порошенко. Я думаю, що ви доведете, що ви не є малоросом, тому ми будемо працювати. Я з 2014 року була проти Януковича режиму", - каже Вікторія Москаленко.

Зеленський урегулював суперечку.

"Молодець. Януковича вже немає. Зараз ми говоримо про мене, про малороса. Так ось, давайте з вами домовимося, що це ваше завдання довести, що ви українка", – додав президент.

Володимир Зеленський примусив звільнитися В'ячеслава Боню, в. о. голови Миколаївської ОДА під час поїздки в Миколаїв. Рішення про звільнення президент прийняв після оглядин летовища. Він не отримав у чиновників відповідь на питання, де гроші на аеропорт та чому через нього постійно виникають скандали.

Зараз ви читаєте новину «Обзивала "москалем": Зеленський посварився з депутатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі