понеділок, 26 грудня 2022 13:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Оборонний комітет Франції оцінив, чи має РФ сили на тривалу війну в Україні

Оборонний комітет Франції оцінив, чи має РФ сили на тривалу війну в Україні
Росія є трансконтинентальною державою, яка отримує прибутки від значної кількості природних ресурсів і має колосальну кількість зброї та боєприпасів часів Холодної війни. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російська Федерація – велика країна, яка отримує значні прибутки від природних ресурсів, а також має багато радянської зброї.

Водночас країна-агресорка ізольована політично та економічно. Росія намагається обійти західні санкції, втім, це їй не дуже вдається, заявив голова комітету французького парламенту з питань національної оборони та збройних сил Том Гассільюд в інтерв'ю ТСН.

"Росія є трансконтинентальною державою, яка отримує прибутки від значної кількості природних ресурсів і має колосальну кількість зброї та боєприпасів часів Холодної війни", – сказав він.

Однак політично РФ дуже ізольована, наголосив Гассільюд. Російський бюджет дуже постраждав через дев'ять пакетів санцій ЄС, запроваджених після 24 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Франції зробили нову заяву щодо переговорів між Україною та РФ

"Російська економіка дуже постраждала від європейських санкцій, до того ж 16 грудня ЄС ухвалив новий пакет санкцій, який іще більше розширює сферу дії чинних обмежувальних заходів. РФ намагається обійти санкції, але європейці, і загалом Захід, це усвідомлюють. Ось чому президент Франції Еммануель Макрон так наполегливо працював на G20, щоб змусити Індію та Китай чітко засудити війну та посилити тиск на Москву", – додав французький посадовець.

Режим президента Російської Федерації Володимира Путіна грає на виживання після розв'язання провальної повномасштабної війни проти України.

Російський диктатор вже розуміє, що еліта в Росії починає визнавати можливість поразки, заявив голова комітету французького парламенту з питань національної оборони та збройних сил Том Гассільюд. Він припустив, як Путіна усунуть від влади.

Зараз ви читаєте новину «Оборонний комітет Франції оцінив, чи має РФ сили на тривалу війну в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі