середа, 29 жовтня 2008 08:57

НУ-НС висунув вимоги до антикризових законопроектів

Головне, щоб антикризовий законопроект, який буде прийнятий парламентом в цілому, не містив дискримінаційних положень щодо простих людей.

Ми вважаємо неприпустимими вирішувати проблеми банківської системи за рахунок простих людей. Так вважає лідер "Нашої України - Народної самооборони" (НУНС) Вячеслав Кириленко.

Як повідомляє прес-служба НУНС, парламентарій заявив: "Наша Україна" має свої застереження практично по всіх антикризових законопроектах, які винесені на розгляд парламенту".

Депутат відзначив, що "законопроект, який буде спрямовано на підпис Президентові, не повинен, щонайменше, переглядати основні соціальні стандарти, такі як мінімальна заробітна плата, і прожитковий мінімум".

За його словами, "це питання вирішене лише в "антикризових" законопроектах, ініційованих представниками Нашої України".

Кириленко висловив надію, що "завтра (29 жовтня) парламентська трибуна буде розблокована і всі дискусійні питання можна буде вирішити шляхом обговорення і голосування в сесійній залі".

Нагадаємо, спікер Верховної Ради Арсеній Яценюк повідомив, що 29 жовтня до 9:00 знов чекає у себе керівників фракцій, Прем"єр-міністра Юлію Тимошенко, Міністра фінансів Віктора Пинзеника для того, щоб спробувати ще раз погодити порядок денний, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС висунув вимоги до антикризових законопроектів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі