вівторок, 02 вересня 2008 20:21

НУ-НС: У Раді почався "антипрезидентський шабаш"

НУ-НС пропонує "негайно" скликати засідання ради коаліції. Про це заявив голова НУ-НС Вячеслав Кириленко під час вечірнього засідання парламенту. "Я закликаю БЮТ припинити обговорення законопроектів і скликати раду коаліції. Спікер парламенту від демократичної коаліції покинув сесійну залу. Ми вважаємо, що потрібно негайно скликати засідання ради коаліції за участю голови ВР і прем"єр-міністра, і припинити цей антипрезидентський шабаш", - сказав Кириленко.

Нагадаємо, що раніше голова Верховної ради України Арсеній Яценюк покинув сесійний зал парламенту перш ніж народні депутати перейшли до розгляду законопроекту про повноваження Конституційного суду, законопроекту про зміни в закон про Службу Безпеки, законопроекту про зміни в закон про Кабінет міністрів і законопроекту про Тимчасові слідчі комісії про подолання вето президента і спрощення процедури імпічменту президента, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС: У Раді почався "антипрезидентський шабаш"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі