середа, 12 грудня 2007 16:34

НУ-НС: Тимошенко замінити не можна, бо є угода

Висунення від демократичної коаліції нової кандидатури на посаду прем"єр-міністра України неможливе.

Про це заявив в інтерв"ю журналістам народний депутат від "Наша Україна – Народна самооборона" Руслан Князевич, коментуючи думку представника Партії регіонів Ганни Герман про те, що демкоаліція має висунути нову кандидатуру на посаду прем"єр-міністра.

Князевич наголосив: "Інша кандидатура не може бути внесена, оскільки в коаліційній угоді чітко записано, що коаліція висуває на посаду прем`єр-міністра Юлію Тимошенко".

Сьогодні народний депутат від Партії регіонів Герман висловила думку, що коаліція демократичних сил має висунути нову кандидатуру на посаду прем`єр-міністра України.

"Створилася така ситуація, що дана коаліція не підтримує діючий уряд. Не працює парламент, не приймаються закони. Ми зупинилися, і це припинення дуже шкодить Україні. Потрібно, щоб коаліція зібралася і висунула нову кандидатуру на посаду прем`єра", - сказала Герман.

Представник Партії регіонів припустила, що нову кандидатуру могла б підтримати більшість парламенту, а не тільки коаліційні фракції, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС: Тимошенко замінити не можна, бо є угода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі