вівторок, 01 квітня 2008 12:27

НУ-НС перетвориться в НУ-НС-ЄЦ - чутки в Раді

Депутат Верховної Ради, член депутатської групи "Народна Самооборона" у складі фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Олесь Доній вважає створення партії "Єдиний центр" загрозою можливого переформатування демократичної коаліції.

Про це сказано в повідомленні прес-служби НС.

"Якщо ми подивимося на кадровий склад нової партії, то це так звана група Віктора Балоги під керівництвом його соратника Ігоря Кріля. Це саме та група, яка неодноразово висловлювала свої особливі погляди, виступаючи за інший формат коаліції, широкий", - сказав Доній.

При цьому він зазначив, що зараз поширюються чутки про можливе переформатування в парламенті, при якому НУ-НС перетвориться в НУ-НС-ЄЦ.

Він вважає, що створення партії "Єдиний центр" призведе до боротьби з партією "Народний Союз Наша Україна" за право підтримувати Президента Віктора Ющенка на майбутніх президентських виборах.

"Єдиний центр" заявив, що вони пропрезидентська партія. Пропрезидентською також є НСНУ. Тобто іде боротьба за право підтримати Президента, зокрема під час наступних виборів", - сказав депутат.

27 березня партія "Єдиний центр" провела установчий з"їзд у Києві.

28 березня вона заявляла про свою пропрезидентську спрямованість.

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко скептично ставиться до створення партії "Єдиний центр", пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС перетвориться в НУ-НС-ЄЦ - чутки в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі