понеділок, 17 березня 2008 10:41

НУ-НС не піде на перевибори Черновецького - Петьовка

Народний депутат від НУ-НС Василь Петьовка заявив, що блок може і не підтримати ініціативу Тимошенко щодо дострокових виборів мера Києва.

"Верховна рада - не філія Кабінету міністрів", - заявив Петьовка.

"Ті матеріали, які зібрав Кабмін (про порушення, допущені Київською міськдержадміністрацією), - це їх точка зору. Ми створили свою комісію, і вона працює. Якщо виявляться факти, що суперечать українському законодавству, ухвалюватимемо відповідні рішення", - сказав депутат.

На думку Петьовки, у вівторок вимога, висунута БЮТ, не буде підтримана переважно депутатами фракції НУ-НС, передає "Сегодня".

В неділю Юлія Тимошенко повідомила, що фракція БЮТ вже внесла до парламенту проект постанови про проведення дострокових виборів мера Києва і депутатів міськради. Прем"єр заявила, що фракція БЮТ у Верховній раді не приступить у вівторок до роботи, якщо на засіданні першим питанням не буде проголосована дана ухвала.

Лідер фракції НУ-НС Вячеслав Кириленко заявив, що його політична сила готова підтримати БЮТ в питанні дострокових виборів, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС не піде на перевибори Черновецького - Петьовка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі