вівторок, 19 серпня 2008 13:11

НУ-НС не голосуватиме за відставку Тимошенко

Народний депутат України Кирило Куликов вважає, що парламентська фракція НУ-НС не проголосує за відставку уряду Юлії Тимошенко.

Відповідаючи на запитання про можливість підтримки фракцією НУ-НС відставки Тимошенко і її уряду вже восени, у світлі останніх заяв із Секретаріату Президента України, Куликов сказав, що фракція показала своїм неголосуванням, що не підтримує цю відставку (11 липня в парламенті за ініціативою фракції Партії регіонів на голосування було винесено питання про недовіру уряду.

Проте Верховна Рада відмовилась висловити недовіру Кабміну: за прийняття відповідної постанови проголосували 174 народних депутати (172 члени Партії регіонів і 2 представники блоку НУ-НС) із 256 зареєстрованих у сесійному залі).

Куликов наголосив: "Особисто я своєї позиції з цього питання не змінив".

Він сказав: "Розмови про відставку уряду я чую з моменту призначення цього уряду". За словами депутата, в нинішній ситуації необхідно "опустити градус дискусії" і дати "можливість уряду займатися виключно економічними питаннями".

Куликов вважає, що не можна нормальною назвати ситуацію, коли людей об`єднує тільки трагедія. За його словами, краще дати можливість уряду вирішувати проблеми, щоб не боротися потім з їх наслідками, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС не голосуватиме за відставку Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі