понеділок, 17 грудня 2007 16:31

НУ-НС і БЮТ не домовилися по міністрах, але Тимошенко підтримають

"Спочатку нам потрібно вирішити фундаментальне питання – обрання прем"єра-міністра, - сказав в інтерв"ю журналістам заступник голови фракції "Наша Україна – Народна Самооборона" Руслан Князевич, відповідаючи на питання щодо висунення кандидатур в уряд від фракції. Про це повідомляє офіційний сайт блоку НУ-НС.

"Потім ми візьмемо тайм-аут – і це погоджено з нашими партнерами по коаліції – під час якого ми зберемо засідання фракції, де будемо визначаться остаточно по кожній кандидатурі", - сказав заступник голови фракції.

"До того часу, поки усі кандидатури не будуть погоджені на фракції, нами не буде запропоновано жодного із наших претендентів", - заявив Руслан Князевич.

Нагадаємо, що в апараті Верховної Ради ще 11 грудня був зареєстрований проект постанови ВР про припинення повноважень Кабінету Віктора Януковича, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС і БЮТ не домовилися по міністрах, але Тимошенко підтримають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі