Ексклюзиви
понеділок, 14 лютого 2011 12:29

НУ-НС хоче заборонити депутатам голосувати "за того хлопця"

НУ-НС хоче заборонити депутатам голосувати "за того хлопця"

Опозиція пропонує включити до порядку денного на цей тиждень проект закону про особисте голосування депутатів.

Про це на погоджувальній раді заявив лідер фракції Микола Мартиненко.

"Ми пропонуємо включити в порядок дений законопроект про процедуру особистого голосування під час розгляду законопроектів, які стосуються внесення змін до Конституції, або ухвалення її у новій редакції", - зазначив він.

За його словами, законопроект зареєстрований ще у вересні минулого року, але його не включив до порядку деного профільний комітет.

"Цей законопроект було б логічніше розглядати разом з законопроектом "Про запровадження відповідальності за порушення особистого голосування" Арсенія Яценюка, - додав нардеп.

На це, у свою чергу, лідер "регіоналів" Олександр Єфремов зазначив, що особисте голосування може стати причиною публічних сварок.

"Уся робота, яка ведеться, є невидимою для людей. Перш ніж ухвалити якесь рішення, ми серйозну роботу проводимо у фракції. До тих пір поки ми не вийдемо на консенсусне рішення, ми не ухвалюємо рішення по підтримці того чи іншого законопроекту. Далі ця робота йде у співпраці з Кабміном і Адміністрацією президента. Тому ми не збираємося публічно з'ясовувати стосунки, а будемо працювати у робочому процесі, будувати роботу, щоб врешті ухвалювати узгоджене рішення по всіх законопроектах. При цьому допускаємо, що бувають випадки, коли в законопроекти будуть вноситися покращення", - додав "регіонал".

Нагадаємо, що у лютому Верховна Рада продовжила повноваження президента та свої. В той же час, низка депутатів, які начебто проголосували за відповідний документ заявили, що цього не робили.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС хоче заборонити депутатам голосувати "за того хлопця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути