четвер, 11 грудня 2008 08:55

НУНС хоче відібрати у Тимошенко Мінекономіки і Мінфін

Фракція НУНС не підпише існуючий проект коаліційної угоди, доки там не будуть враховані її пропозиції.

Про це заявила депутат від НУНС Ксенія Ляпіна в ефірі 5 каналу.

"Завтра ми на засідання фракції виносимо наші пропозиції щодо коаліційної угоди...Це в першу чергу перелік антикризових кроків", - зазначила Ляпіна.

На питання ведучого, що заважає їй підписати існуючий проект коаліційної угоди, Ляпіна відповіла: "Заважає підписати не те що там є, а те чого там немає – там немає чітких антикризових заходів".

"Там немає тих питань, які входять в перелік принципів, затверджених ще в вересні НУНС, де містяться дуже важливі речі, власне кажучи світоглядні речі – українська мова, український погляд на історію, те що стосується обороноздатності", - сказала депутат.

Крім того, вона висловила думку, що "БЮТ не справився з фінансово-економічним блоком, і не має жодного морального права надалі посідати ці посади (в економічному блоці уряду)".

"Або Блок Литвина, або Наша Україна мають повне право заявити свою претензію про те, що ми ефективніше, краще для людей можемо стабілізувати економічну ситуацію через можливість відповідати за сферу Мінекономіки і Мінфіну", - заявила Ляпіна, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «НУНС хоче відібрати у Тимошенко Мінекономіки і Мінфін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі