пʼятниця, 25 січня 2008 15:35

НУ-НС хоче поновити справи про загибель людей у ДТП за участі Черновецького

Народний депутат, член фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Кирило Куликов направив депутатській запит до Міністерства внутрішніх справ щодо закриття Генпрокуратурою кримінальних справ за фактами ДТП за участю мера Києва Леоніда Черновецького.

Про це повідомили у прес-службі "Народної самооборони".

"Я направив депутатський запит до Міністерства внутрішніх справ про те, що з якихось невідомих причин в Генеральній прокуратурі було закрито дві кримінальні справи, які були порушені за фактами ДТП за участю нинішнього міського голови Леоніда Черновецького", - сказав Куликов.

За його словами, він не розуміє, чому раптом ці справи були закриті, адже в обох випадках загинули люди. "Тоді мер Києва сховався за свою депутатську недоторканність", - нагадав Куликов.

15 квітня 2003 року службовий "Мерседес-600" концерну "Правекс", почесним президентом якого був Черновецький, на Столичному шосе на смерть збив хлопчика 1992 року народження. Свідки події стверджували, що водій, після того, як збив дитину, відразу зняв номери з машини. У машині перебувала дружина Черновецького.

2 листопада того ж року неподалік Києва автомобіль під керуванням Черновецького збив чоловіка, який переходив дорогу в невстановленому місці. Чоловік помер на місці події.

6 листопада 2003 року Черновецький заявляв, що обидва ДТП, які сталися з ним і членами його сім`ї, "підстроєні київською владою для того, щоб дискредитувати його як людину і політика", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС хоче поновити справи про загибель людей у ДТП за участі Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі