вівторок, 02 вересня 2008 14:44

НУ-НС готовий вийти з коаліції

НУ-НС готовий вийти з коаліції

Фракція блоку "Наша Україна – Народна самооборона" у Верховній Раді готова вийти з коаліції, через грубе порушення з боку БЮТ умов коаліційної угоди. Про це заявив заступник голови фракції НУ-НС Роман Зварич, повідомляє прес-служба блоку.

"Я сподіваюся, що наші партнери по коаліції схаменуться і зроблять крок назад. Якщо ж ні – подальша доля коаліції під великим питанням. В іншому випадку, ми не будемо мати іншого виходу, як вийти з коаліції, через грубе порушення з боку БЮТ умов коаліційної угоди", заявив він.

"Фракція БЮТ порушила коаліційну угоду, проголосувавши сьогодні за внесення до порядку денного спільно з ПР та КПУ неузгоджених на рівні ради коаліції чотирьох законопроектів", - пояснив він.

За словами Зварича, "якщо БЮТ і буде продовжувати голосувати за ці законопроекти, це означатиме, що наші партери по коаліції перейшли Рубікон". "Збереження коаліції – в руках БЮТ", - наголосив депутат.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС готовий вийти з коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі