пʼятниця, 14 березня 2008 13:37

НУНС готовий розглянути у Раді скасування депутатської і президентської недоторканності

Фракція Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" у Верховній Раді виступає за розгляд парламентом на засіданні 20 березня питання про повернення до включення до порядку денного законопроектів, які обмежують депутатську й президентську недоторканність.

Про це журналістам сказав голова фракції НУНС В"ячеслав Кириленко.

"Ми наполягаємо на тому, щоб у четвер наступного пленарного тижня (20 березня) із самого ранку почалося обговорення цього питання й результативне голосування щодо нього", - сказав він.

На думку Кириленка, є всі регламентні підстави для повернення Ради до цього питання.

Депутат уважає, що парламент повинен розглянути два законопроекти, які стосуються обмежень недоторканності, - запропонований коаліцією й опозицією.

НУНС проти скасування недоторканності Президента.

Рада відмовилася внести до порядку денного пленарного засідання 6 березня законопроекти щодо внесення змін до Конституції в частині обмеження депутатської недоторканності.

Фракція Партії регіонів у Раді готова проголосувати за одночасне скасування недоторканності Президента, суддів і депутатів, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «НУНС готовий розглянути у Раді скасування депутатської і президентської недоторканності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі