пʼятниця, 12 жовтня 2007 10:43

НУ-НС готова взяти участь у ще одних позачергових виборах Ради

Блок "Наша Україна - Народна Самооборона" виступає проти проведення позачергових виборів Верховної Ради, але готовий у них брати участь.

Про це сказав лідер блоку Юрій Луценко в інтерв"ю виданню "Кореспондент".

"Якщо Партія регіонів хоче піти на ще одні дострокових виборів, це їхнє політичне право. Я б цього не радив нікому. Проте ми до цього готові. Ми не прагнемо цього, але якщо нам буде кинуто такий виклик, ми на нього підемо", - сказав Луценко.

Він висловив надію, що ПР все-таки погодиться працювати в опозиції після оголошення результатів парламентських виборів, що пройшли 30 вересня.

"Я чомусь вважаю, що Партія регіонів, що має за плечима гарний досвід, досвід ефективного перебування в опозиції, вибере саме цей шлях - шлях впливової опозиції", - сказав Луценко.

Він у черговий раз підкреслив, що у разі створення коаліції за участю НУ-НС і Блоку Юлії Тимошенко ці політичні сили обіцяють надати опозиції широкі контрольні повноваження.

На думку Луценка, перебування в опозиції - перспектива повернення до влади, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС готова взяти участь у ще одних позачергових виборах Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі