четвер, 27 листопада 2008 08:13

НСНУ відплатить Тимошенко її ж монетою

Партія "Народний союз "Наша Україна" на з"їзді в суботу не буде переобирати свого голову, вважає член партії Ксенія Ляпіна.

"Я думаю, що голову (партії) переобирати не будуть", - сказала Ляпіна в коментарі "Інтерфакс-Україна".

За її словами, у суботу відбудеться звітно-виборний з"їзд НСНУ, де планується заслухати звіт керівництва партії і розглянути питання про обрання керівництва.

При цьому, за словами Ляпіної, можливо, буде дещо змінено склад політичної ради партії.

Коментуючи заяву прем"єр-міністра Юлії Тимошенко, яка закликала партію НСНУ прийняти рішення на своєму з"їзді про створення коаліції в парламенті, депутат підкреслила, що розгляд цього питання не планується.

"А прем"єр-міністру хочу нагадати, як ми рази чотири або більше закликали її не робити того, що вона зробила 2 вересня (спільне голосування в парламенті БЮТ і Партії регіонів)", - пояснила вона.

Ляпіна також висловила думку, що навіть якщо питання про формування коаліції в парламенті виникне, то з"їзд підтримає "лінію, що проводиться депутатами фракції".

Офіційний лідер НСНУ - народний депутат В"ячеслав Кириленко. Президент Віктор Ющенко є почесним головою партії, створеної в 2005 році.

Зараз ви читаєте новину «НСНУ відплатить Тимошенко її ж монетою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі