четвер, 19 березня 2009 12:35

Нових міністрів призначатимуть під пильним оком Тимошенко

Нових міністрів призначатимуть під пильним оком Тимошенко
Кадрові пропозиції уряду будуть розглядатися у парламенті після повернення прем"єра Юлії Тимошенко з закордонного відрядження.

Про це в інтерв"ю журналістам заявив БЮТівець Андрій Кожем"якін.

Він нагадав, що регламентні норми вимагають присутності прем"єра у сесійній залі під час розгляду кандидатур на урядові посади, і про їх дотримання БЮТ попросили партнери по коаліції.

Крім того, за словами Кожем"якіна, сама Тимошенко "попросила без неї не вносити ці питання на розгляд".

"Якщо б сьогодні в обід прем"єр-міністр повернулася з закордону, ми були б готові сьогодні ввечері розглядати це питання. Ми виступаємо за якомога швидший розгляд, однак він відбудеться після повернення прем"єра", - сказав він.

Кожем"якін також спрогнозував, що депутати відмовляться від пакетного голосування з кадрових питань.

"Я думаю, що пакетом голосуватись це не буде і голосування буде окремим. Пропозиція з пакетом відпала, оскільки Блок Литвина, по-перше, просить голосувати окремо, і по-друге, ви ж знаєте, що хтось хоче досить активно голосувати за зняття міністрів і не хоче голосувати за призначення. Тому все ж таки вирішили (голосувати) окремо за кожного", - сказав він.

Раніше лідер фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Микола Мартиненко повідомив, що у фракцій коаліції вже майже узгоджені всі кадрові питання, але вони розглядатимуться пізніше. "У нас все готово, але це буде своєчасно внесено до парламенту. Сьогодні нічого внесено не буде", - сказав Мартиненко.

"Регіони" відмовилися голосувати за призначення міністрів, але готові підтримати звільнення деяких з них.

За матеріалами: Українська правда, УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Нових міністрів призначатимуть під пильним оком Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі