пʼятниця, 18 червня 2021 12:53

Новинський хоче купити телеканал, де ллється російська пропаганда

Новинський хоче купити телеканал, де ллється російська пропаганда
Під час мітингу під телеканалом, лютий 2021 року. Фото: bykvu.com

Олігарх, колишній "регіонал", поза фракційний нардеп Вадим Новинський хоче купити телеканал "НАШ", який штрафує Національна рада з питань телебачення та радіомовлення за поширення російської антиукраїнської пропаганди.

Новинський підтвердив журналістам програми "Схеми: корупція в деталях", що веде перемови про купівлю телеканалу в колишнього депутата від "Опозиційного блоку" й колишнього "регіонала" Євгена Мураєва.

"Розмови тривають, напевно, уже понад рік про те, щоб можна було якось брати участь в акціонерному капіталі цього телеканалу.

Але поки результатів немає. Щойно щось станеться, ви про це дізнаєтеся. Я зроблю це публічно. Я не приховуватиму ніколи. Ви ж знаєте, у мене структура власності вся публічна", – сказав Новинський.

Журналісти повідомляли, що Новинський непублічно відвідує Офіс президента Володимира Зеленського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тамада російської пропаганди. Розповіли про телеведучого, якому Зеленський показував телефон

У червні Національна рада з питань телебачення й радіомовлення оштрафувала телеканал "НАШ" на 114 067 грн 50 коп. за розпалювання ворожнечі й поширення в ефірі російської пропаганди.

Також регулятор штрафував телеканал на 114 тис. грн за трансляцію образливих висловлювань у бік Збройних сил України.

Також штрафував за трансляцію пособника російських окупантів Родіона Мірошника.

Зараз ви читаєте новину «Новинський хоче купити телеканал, де ллється російська пропаганда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі