четвер, 11 жовтня 2007 12:19

Новим міністром юстиції може стати зять глави Верховного суду

Глава Української соціал-демократичної партії Євген Корнійчук може стати одним з кандидатів на посаду міністра юстиції в новому Кабінеті Міністрів.

Таке припущення озвучив він сам у коментарі Лізі.

Зокрема, політик відзначив, що готовий працювати на посаді, пов"язаній з юриспруденцією, оскільки займається цією справою більш 20 років.

"І якщо юстиція відійде нашому блокові, можливо, я буду одним з кандидатів на посаду міністра юстиції, якщо ні - я буду працювати у Верховній Раді в Комітеті з питань правової політики або Комітеті з питань правосуддя", - сказав політик.

За його словами, у будь-якому випадку рішення буде ухвалювати весь блок, усі кандидати в депутати будуть голосувати за те, хто яку посаду буде займати.

"Я не хотів би називати ті чи інші прізвища - ми будемо з ними визначатися, коли прийде час. Зараз нам важливо закінчити роботу над коаліційною угодою і створити всі можливості для формування нового уряду", - підкреслив БЮТівець.

Він також нагадав, що у вівторок увечері члени БЮТ погодили з представниками "Нашої України - Народної самооборони" коаліційну угоду.

"Це та сама угода, яка була підписана на початку поточного року, і сьогодні в новому форматі ми парафували його з невеликим списком розбіжностей, що будуть невідкладно погоджені. Цей документ ми передамо на підпис нашим лідерам", - підсумував Корнійчук, додавши, що угода фактично є початком роботи над програмою уряду.

Раніше лідер БЮТ Юлія Тимошенко по закінченні зустрічі з президентом заявила, що майбутня коаліція БЮТ - НУНС надасть парламентській опозиції широкі права, зокрема, їм буде віддано нзку портфелів в органах влади.

Корнійчук – зять нинішнього глави Верховного суду Василя Онопенка.

Зараз ви читаєте новину «Новим міністром юстиції може стати зять глави Верховного суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі