вівторок, 28 квітня 2020 12:51

Новий в.о. керівника Національного інституту раку звернувся до правоохоронців через погрози та шантаж

Новий в.о. керівника Національного інституту раку звернувся до правоохоронців через погрози та шантаж
В.о. керівника Національного інституту раку Олександр Яцина: "Моя мета на посаді - навести порядок, ліквідувати корупційні схеми". Фото: Клиника Verum expert

Олександр Яцина, який тиждень тому був призначений на посаду виконувача обов'язків керівника Національного інституту раку після відсторонення попередньої очільниці Олени Колесник, ініціював внутрішній аудит закладу. За попередньо отриманою інформацією вже виявлено багатомільйонні корупційні схеми старої команди.

"Люди, причетні до цих схем, побоюються оприлюднення інформації. За моїми даними, вже готуються провокації та інформаційні атаки проти мене та моєї команди. Ми вже отримуємо погрози. Вже є спроби тиску у прийнятті рішень, які суперечать інтересам розвитку інституту", - написав Олександр Яцина на своїй сторінці у Facebook та пообіцяв по завершенні аудиту оприлюднити його результати із сумами та прізвищами.

В.о. керівника Національного інституту раку вже звернувся до правоохоронних органів. СБУ та прокуратура проводять перевірку. Кожному недостовірному факту буде дана правова оцінка.

"Моя мета на посаді виконувача обов'язків керівника Національного інституту раку - навести порядок, ліквідувати корупційні схеми та зробити взірцевий науково-медичний заклад країни, який має стати національною гордістю та авторитетним лікувальним центром Східної Європи", - зазначив Яцина.

Зараз ви читаєте новину «Новий в.о. керівника Національного інституту раку звернувся до правоохоронців через погрози та шантаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі