четвер, 23 квітня 2020 14:56

Новий консультант Офісу президента співпрацював із Партією регіонів

Новий консультант Офісу президента співпрацював із Партією регіонів
Антикризовий консультант Офісу президента раніше співпрацював із "Партією регіонів". Фото: Facebook/Михайло Подоляк

Політтехнолог Михайло Подоляк, який на початку квітня став антикризовим консультантом керівника Офісу президента Андрія Єрмака, працював із колишнім головою адміністрації президента Януковича Сергієм Льовочкіним і консультував депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка.

За інформацією ресурсу "Бабель", Подоляк став консультантом соратника Віктора Януковича, народного депутата Іванющенка 2011 року. Останнього ЗМІ постійно звинувачували в кримінальному минулому і називали Юрою Єнакіївським. Подоляк провів пресконференцію із двома адвокатами депутата, на якій спробували пояснити журналістам, чому Іванющенко не є кримінальним авторитетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співпраця з кумом Путіна і жодного гучного затримання. Кого "зробив" Зеленський

Також на "Обозревателе", шеф-редактором якого тоді був Подоляк, виходив позитивний матеріал про бізнес Іванющенка. Тоді сайт звинуватили в публікації "джинси" – рекламного матеріалу без відповідного маркування. Подоляк наголошував, що це був піар-текст на фінансових умовах.

На виборах 2012 року ЗМІ називали Подоляка "смотрящим" Льовочкіна за мажоритарними округами Києва. Але сам Льовочкін казав, що не співпрацював із Подоляком як із технологом.

У коментарі ж "Бабелю" останній підтвердив, що з колишнім главою АП Януковича знайомий і "безсумнівно, працював".

Антикризовий радник у голови Офісу президента Андрія Єрмака з'явився після скандалу з плівками.

Зараз ви читаєте новину «Новий консультант Офісу президента співпрацював із Партією регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі