середа, 30 січня 2008 16:45

Новий керівник військової розвідки подякував і нагородив свого попередника

29 січня у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України відбулась офіційна церемонія передачі посади від колишнього начальника Олександра Галаки нинішньому керівнику ГУР МОУ Віктору Гвоздю.

Як повідомили у прес-службі ГУР МОУ, "вперше за час існування військової розвідки України передача посади новому начальнику ГУР відбулася цивілізованим шляхом".

За повідомленням прес-служби, на передачу посади був запрошений весь колектив ГУР МОУ.

Гвоздь у своєму виступі подякував Галаці за ту роботу, яку він проводив протягом останніх п"яти років, і наголосив, що воєнна розвідка і в подальшому буде виконувати завдання, які перед нею ставлять Верховний Головнокомандувач ЗСУ, міністр оборони, Головнокомандувач ЗСУ, і служитиме в інтересах українського народу.

У свою чергу, Галака побажав колегам, співробітникам та новому керівництву успіхів у подальшій роботі в інтересах національної безпеки України.

Колишнього начальника ГУР МОУ було нагороджено цінними подарунками Міністерства оборони України і ГУР МОУ.

18 січня на сайті Президента України був оприлюднений указ глави держави Віктора Ющенка про призначення Гвоздя начальником Головного управління розвідки Міноборони. До цього призначення Гвоздь працював у Секретаріаті Президента.

Перед цим глава держави звільнив Галаку з посади начальника Головного управління розвідки Міноборони. Галака обіймав цю посаду з 2003 року, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Новий керівник військової розвідки подякував і нагородив свого попередника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі